Blogger Layouts

Thursday, 10 January 2013

VITAMIN C TERMURAH

Assalamualaikum

fuh kiri fuh kanan fuh fuh fuh buang segala sawang yang memenuhi blog kusam ini,,, heeeeeeee lama beno tak mengupdate blog kesayangan ni kan...

OK! seperti biasa blog ini hanya akan berfungsi jika ia diperlukan untuk mengiklankan sesuatu HAHAHAHAHAH gile kejam owner ni kan :p

ada benda aku nak share ngan hangpa semua, jeng jeng jeng............


VITAMIN C 500mg TERMURAH DI MALAYSIA!!!


Ha kau mampu nyah nak iklah sebegitu rupa? 
apa yang best sangat vitamin c ni kan? kau gila tak best kalau hangpa hanya menelan sebiji pil yang bernilai RM1 dan dinamakan VITAMIN C ni, muka hangpa akan jadi glowing, flowless gitewww,,, gila tak suka? ha mampu? hyperbola sangat!. 

Sebenarnya banyak kelebihan vitamin c ni untuk badan kita antaranya ialah :-
- Menghilangkan parut jerawat 
- Melicinkan kulit 
- Mengecutkan jerawat 
- Mencerahkan kulit 
- Kulit nampak glowing 
- Mengatasi masalah kulit kering 
- Mengatasi masalah bibir merekah 
- Mengatasi masalah kulit 
- Melembapkan kulit 
- Menegangkan kulit

Selain itu, ia juga membantu untuk : 
- Menghilangkan demam selsema 
- Mengatasi masalah resdung 
- Sesuai untuk lelaki dan perempuan ( termasuk perempuan mengandung) 

ha nampak tak? aku dah copy paste dari zishifa collections ni..

aku ada sikit ja testimoni, sebab aku selesa pakai testimoni pelanggan/customer aku sendiri, aku tak suka nak amek testimoni orang lain dan tepek kat page aku nomnomnom! bagi aku walaupun sikit aku sangat berpuas hati janji tak ciplak orang punya ye idak? di antara testimoni pelanggan aku:


TESTIMONIAL 





 Ha mampu nak bagi free gift ok sebab teruja ya amat sangat

 ni testimoni admin yang ke3 a.k.a adik aku wani, dia muka kalau berjerawat tu tak hengat ok! so lepas mengamalkan vitamin c ALHAMDULILLAH da ok la. tak dak sangat la jerawat-jerawat comel tu lagik!

nah harga yang sangat ohsem aku bagi kat angpa

VITAMIN C GLOWING FLOWLESS Zishifa collections

RM30/ 30BIJI 

RM55/60 BIJI

*free postage ye kawan-kawan :)
ok jom laju-laju gi page aku dan place order..
ok ASSALAMUALAIKUM :)

1 comment:

saifudin abu izzudin said...

nice day :)
hargailah hari kemaren,
mimpikanlah hari esok,
tetapi hiduplah untuk hari ini.
bagi-bagi motivasinya yaah...

http://wisataoutboundmalang.com/